Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Boros poharak
Filozófiánk
A Chapel Hill nemcsak egy márkanév, hanem egy olyan termékcsalád, amely a fogyasztók széles skálájának az igényeit (értékarányos árakon) képes maradéktalanul kielégíteni. A Chapel Hill forgalomba hozatalakor már több évtizedes kereskedelmi tapasztalattal rendelkeztünk, de szoros együttműködésre volt szükségünk importőreinkkel, hogy jobban megértsük a nyugati exportpiacokat.
Ez ösztönzött minket arra, hogy 1993-ban elkezdjünk dolgozni Kym MILNE (Master of Wine) borászati tanácsadóval. Richard SMART, a szőlészeti tanácsadó pedig a szőlőültetvényeink fejlesztésén dolgozott.
Mindezekkel a fejlesztéseknél nem állunk meg, és folyamatosan bővítjük rendszerünket, hogy megfeleljünk a piaci elvárásoknak és, hogy még jobb eredményeket érjünk el.
A Chapel Hill-nél hiszünk abban, hogy a minőség a szőlőültetvényeken kezdődik, és a borászatban hozzá lehet ehhez adni, de nem ott lehet elérni azt.
Elsődleges célunk az, hogy a magyar hagyományokra épülő borkészítést ötvözzük a legújabb nemzetközi technológiákkal és módszerekkel.

Kapcsolódó tartalmak

  • Pezsgő